Белите врати в интериора ни
interiornadoorman

Белите врати в интериора ни

Бели врати в интериора – класическата и най-разнообразна опция за дома. Изборът на интериорни врати днес е огромен и за всеки дизайн можете да намерите точния. За някои, белият цвят може да изглежда, на пръв поглед, твърде скучен или непрактичен, но подобно вътрешно решение не губи своята релевантност до сега. Белите врати перфектно се съчетават с всички цветове в интериора. Без значение какъв цвят са стените или мебелите в стаята, бялото е идеално за всякакви условия. Такава врата е неутрална и няма силна връзка със стила, ако няма допълнителни декоративни елементи.

Няма значение какъв цвят и текстура е настилката в стаята, бялата врата няма да е в конфликт с ламинат, паркет или килим.

В тясно пространство, най-изгоден е белият цвят. Този цвят няма да натовари стаята, освен това ще придаде лекота на интериора. Простотата на такава врата може да не привлече вниманието към себе си, но не я отклонява от основните елементи в интериора. Най-изгодно е да комбинирате бели врати със стени с неутрални тонове в малки помещения. В този случай се създава илюзия за холистично пространство, когато стената изглежда непрекъсната и стаята е по-удължена.

201 Y 3

Също така са и много подходящи и за стаи с ниски тавани, което ще ви помогне да придадете илюзия за повече пространство на височина. Бялото е един от ключовите цветове за скандинавците. Те не се страхуват да го използват максимално в интериора. Скандинавските апартаменти не могат да се похвалят с големи площи, точно като нашите. Следователно светлия диапазон за тях е най- доброто решение за увеличаване на пространството. В същото време някои от дизайнерите не се страхуват да комбинират бели врати с бели стени, подът често е с естествен паркет или покрит с меки килими.

Независимо от богатството на декорацията и блясъка на финала, бялата врата ще бъде подходяща както в спокоен класически интериор, така и в най-крещящ. С помощта на малко декорация във вашият интериор, можете да го направите уютен и прекрасен.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *