5 причини да посетите Врати Дорман тази седмица
Doormann Ruse1 1

5 причини да посетите Врати Дорман тази седмица

Изборът на врата понякога е необходимост. Но може да бъде и модерно разрешение на проблем, относно остарелия интериор или екстериор. Ние от Врати Дорман Ви предлагаме разнообразие от модели, цветове, изработка от фрезовка, стъкло или изчистени и плътни модели в съчетание от стилове и материали за по-разчупена визия и елегантен дизайн.

Предлагаме Ви пет причини да ни посетите, независимо къде се намирате!

Причина №1

Ние сме мобилни и можем да бъдем с вас навсякъде и по всяко време! Това може да се случи на онлайн страницата ни. Тук е цялото разнообразие от продукти и аксесоари, които предлагаме, както и техните цени. До вас можем да бъдем и с електронните ни каталози, които за Ваше удобство може да свалите от онлайн страницата ни в PDF формат.

Причина №2

Имаме широка гама от продукти за всичко и всеки! Предлагаме входни и интериорни врати в цялото им богатство от цветове, стилове и орнаментика. При нас има и голямо разнообразие от аксесоари. Поддържаме в наличност висококачествени испански стопери с възможност за стенен и подов монтаж. Красиви и удобни, и още по-лесни за монтиране – чрез залепване или магнитно притегляне. Разполагаме и с широка гама от модели на вентилационни отвори в цветовата гама на интериорните ни врати – всичко за Вашето удобство!

Причина №3

Само при нас имате невероятната възможност да видите нашето ново попълнение към входните ни врати – серия Модерн, модел Т-1001. Този продукт напълно отговаря на своето име – с разчупена визия, стилна фрезовка в цвят „Венге”, изцяло облечена с MDF. С това ново предложение ще придадете уникалност, неповторимост, модерна визия съчетана със стил и естетика, която достойно да представя Вашия дом в очите на всеки Ваш гост.

T 1001

Причина №4

Ние сме лидери в качеството на пазара. Нашите врати са сертифицирани по немски стандарт – ISO 14001:2004 и ISO 9001:2009 на Gradde и чешки стандарт на FSC-STD-50-001 и FSC-STD-40-004 V2-1 на GAMA A.S., Chech. Ние заставаме зад качеството на нашите продукти. Ние сме лоялни към своите клиенти и предлагаме коректно отношение във всеки наш обект в страната, където може да бъдете посрещнати с усмивка и обслужени с професионализъм.

Причина №5

Предлагаме нашите продукти и на изплащане! Ако искате качество тук и сега, но не можете да си го позволите, нашите врати могат да бъдат във вашия дом чрез платформата на TBI.

Ние Ви предлагаме всичко това, за да сме по-гъвкави и достъпни до Вас, както с цена, така и с качество! Заповядайте при нас! Очакваме Ви!

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Call Now Button