Модерната врата
image002

Модерната врата

image001

Най-модерната врата за всички времена е входна блиндирана врата модел Т 905. Тази врата е подходяща за всякакъв тип жилища, а именно панелни и тухлени. Също може да бъде и входна врата за къща, стига да има навес, за да я предпазва от преки слънчеви лъчи, дъжд и сняг. Моделът е достатъчно респектиращ и модерен, за това може да бъде перфектното бижу не само за дома, а и за офиса. Това не е просто една обикновена блиндирана врата, тя е една здрава и надеждна врата. Прекрасния дизайн не само ще внесе красота на Вашия дом, а и сигурна защита. Когато дома е защитен, ние се пренасяме в света на уюта и спокойствието.

image002

Защо е модерна тази врата?

Тази врата притежава качества, които доста други врати могат и да си мечтаят за тях. Самата врата е тежка и стабилна, благодарение на 9 сантиметровото си крило. Изработката на крилото се състои от два идеално фрезовани МДФ панела по 1см.  в цвят Венге. Подсилено е с метална рамка, за по-голяма здравина. Вътрешната конструкция е от метално оребрение за по-голяма тежест. За по-добра изолация има минерална вата. Заключващата система е много  стабилна. Има 8 пасивни шипа от страна на пантите, които при затворено положение влизат в самата каса. Тоест при изрязване на пантите или при опит за вдигане на крилото с цел изкарване от пантите, това няма как да се случи, благодарение на пасивните шипове. Има една заключваща система, която активира 6 активни шипа, 3бр в средата на вратата при ключалката и 3 в горния край на вратата.

Надеждна сигурност

Като допълнителна сигурност за Вас и вашия дом и изключително затруднение за крадците е поставена бронировка на патроните. Това са вдлъбнати капачки против разбиване на патрона. За по-голяма защита, особено когато в жилището има деца, които не могат да стигнат до шпионката да видят кой стои зад вратата, е поставена скрита секретна ключалка тип „резе”. Като допълнение за сплашване на злонамерени хора е поставена алармена система с дистанционно управление. Тази система не Ви обвързва с някоя  охранителна фирма, а е на магнитно действие. При отваряне на вратата без да е деактивирана алармата, тя започва да пищи и придава респект, че жилището се охранява от някоя фирма. Тази аларма е поставена в самото крило. Най-красивия аксесоар за една врата са дръжките. При този модел има възможност да се избира от красива движеща се дръжка или дизайнерска пасивна дръжка за серия Елеганс.

image003

Касата на вратата е изработена от прахово боядисан метал . Удобството при касата е, че е регулируема и това прави самата врата подходяща за всеки тип жилище. Цвета на касата е черен. Така касата и крилото контрастират и карат фрезовката да изпъкне. Ако желаете вратата за има напълно завършен вид, има опцията касата да бъде облечена. Касата се облича с МДФ панели същия цвят като на крилото. Така вратата Ви ще има изтънчен и завършен вид. Тя не само ще бъде здрава и издръжлива, а и ще бъде най-красивото бижу на дома. Така ще можете да изпъкнете пред вашите гости. А за да може да бъде още по-прекрасна врата, тя има Г-образна лайсна, която спомага за изграждане на праг. Така вратата ще има съвършен вид и уникален дизайн. Не случайно серията на този модел врата е „Елеганс”. Това е модната икона при вратите с елегантна и изящна визия за ценители.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Call Now Button