Преобразяване на детска стая
детска стая

Преобразяване на детска стая

Не се страхувайте да експериментирате с дизайна вкъщи. Стаята на детето е добро място да изпробвате по-смел поглед, отколкото бихте имали другаде в къщата. Тази промяна ще озари живота в една къща, а забавната тема ще вдъхнови чувство за приключение във Вашия малък изследовател.

Детска спалня и нейната декорация

Когато става въпрос за декориране на детски спални, възможностите са безкрайни. Това е място, където можете да се забавлявате малко, независимо дали това е под формата на полупрозрачни килими, диви тапети, привличащи погледа стенописи, рисувани тавани и 3D стенни изкуства. Или опитайте галерия или стена за дъски за техните собствени творения, отворени стелажи от пода до тавана, за да покажат любимите си неща, дори скрит скрин под леглото или зад вратите на килера. Защото когато става въпрос за детски стаи, можете да изхвърлите правилника. Ако наистина искате, бихте могли да обгърнете стаята с гирлянди от пискюли или да запълните тавана с балони с хелий. А най-лесно е да изберете вратата, която е крепостта на Вашето дете. Възможно е тя да бъде боядисана в цвят, който е любим на детето Ви или да бъде изработена с цветно принт стъкло, дори той да е различен от двете страни на вратата.

детса стая с кошара

С какво да се съобразите при обновлението на детската стая

Но имайте предвид, че децата са склонни лесно да променят мнението си. Това особено често се случва при тийнейджърите. Така че по принцип е най-добре да се придържате към неутрални цветове мебели и след това да инжектирате веселата част по стените, килимите, постелките и аксесоарите. Тези акценти могат да бъдат надградени и редактирани с времето, за да растат с детето.

Или можете да запазите нещата прости, само като обновите мебелите и вратата. Боядисайте ги в любимите нюанси на децата си, сменете дръжките си, направете творчество с тонове от един и същи цвят на различни парчета и когато се отегчат. Можете просто да рисувате отново – за тийнейджъри даже биха могли да бъдат на всеки няколко месеца!

Когато избирате интериорна врата, уверете се, че тя ще е безопасна за детето Ви. Ако е малко, трябва да сте сигурни, че няма да оставите възможност да може да заключи себе си или Вас в стаята. Така, че махнете или блокирайте всички ключове, резета и въртоци, за да избегнете тези неприятности. Можете да помислите и върху избора на подходящ стопер, който ще попречи при силно затваряне или отваряне вратата да се удря в стени и други мебели. Стопери можете да намерите навсякъде във всевъзможни форми, теми и цветове.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *