10 причини защо трябва да изберем черни врати
Избор на черна врата за дома

10 причини защо трябва да изберем черни врати

Цветът е една от основните грижи, когато става въпрос за избор на правилните врати за Вашия дом. Един от най-популярните цветове е черният и въпреки че някои хора може да са скептични към него, експертите поясняват как този цвят може да подобри различни части от дома Ви. Ето няколко причини да изберете черния цвят за Вашите интериорни врати:

Елегантност

Черният цвят е популярен избор за всеки, който би искал да добави елегантност и класа в определена стая. Белите врати например създават усещане за провинциален и посредствен стил, докато черните врати ще Ви дадат по-изискан вид.

Допълва акцентите

Ако имате един или повече черни акценти в интериора си, добавянето на черна врата ще Ви помогне да подчертаете тези акценти. Тя ще Ви помогне да създадете по-сплотено пространство и ако предпочитате, можете да я контрастирате, като изберете светъл и ярък цвят за стените.

Ефект „Рамка”

Когато поставите черна врата със стъклени панели 3/4 или 4/4 от цялата врата, ще помогнете за създаването на ефекта на рамката. Подобно на рамката на картина, Вашата черна врата ще помогне да се оформи изгледът на стаята от другата страна на вратата.

Черна врата за нашия дом

Балансиране

Камината във всекидневната или големият телевизор в стаята може да придаде вид на празнота. За да компенсирате това – добавете черната врата като акцент. Това ще помогне да се компенсира семплият вид и да се създаде повече баланс в стаята.

Подобрява всяка врата

Черният цвят може да направи всяка врата да изглежда още по-добре. Ако черното може да направи стара врата да изглежда добре, просто си представете какво би могъл да направи този цвят за нова и модерна интериорна врата!

Скрива мръсното

По-светлите цветове обикновено се замърсяват доста бързо. Особено ако имате деца или домашни любимци. По-тъмните цветове могат да се замърсят, но няма да бъде толкова забележимо.

T 905 1

Точна дистанция

Ако имате дълъг и просторен коридор и искате да зададете ясна крайна точка към помещенията, не можете да сбъркате с поставянето на черна врата.

Отразява

Огледалата са известни с това, че добавят красив отразяващ стил и пространство в стаята. Черната врата притежава подобна способност, поради своя блясък на цвета. За целта може да изберете матово или гланцово покритие.

Допълва тъмни подове

Ако вече имате тъмни подове и не искате да добавяте твърде много тъмни елементи в интериора, тъй като това може да направи стаята доста затворена и тясна. Черната врата обаче ще допълни тъмния под, без да направи пространството по-малко.

Ефект „Висок таван”

Контрастните цветове са много привлекателни за окото. Тесните, черни врати помагат на стените и ниските тавани да изглеждат по-високи, отколкото в действителност са!

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Call Now Button